Pontech

Tietoa meistä

Voimme ylpeinä sanoa, että osaamme rakentaa laitureita. Kaikki Pontechin työntekijät ovat työskennelleet laitureiden, ponttonien ja aallonvaimenninlaitureiden parissa monien vuosien ajan. Osa meistä on työskennellyt vuosien mittaan eri yrityksissä, mutta yhteistä on kaikkien keskittyminen laatuun ja turvallisuuteen. Olemme olleet kehittämässä myös tuotteidemme korkean laatutason takana olevaa tuotantotekniikkaa. Pontechissa työskentelemme jatkuvasti kehittääksemme ja uusiaksemme koko tuotevalikoimaamme – tavoitteenamme on olla jatkuvasti tuotekehityksen etulinjassa.

Miten työskentelemme

Sataman tai laiturin hankinta voi olla monimutkainen projekti, mutta olemme Pontechissa kehittäneet prosessin, joka tekee siitä havainnollisen sekä varmentaa projektin eri osat ja vastaa koko projektin laadunvarmistuksesta. Projektin kulku on yksinkertaistaen seuraava:

1. Tutustumme tarpeeseenne vaatimusmäärittelynne pohjalta, käymällä paikan päällä sekä tekemällä aaltoja, veden syvyyttä jne. koskevia matemaattisia laskelmia. Arvioimme myös tuulen nostattamat sekä ohikulkevien laivojen ja alusten synnyttämät aallot. Sitten teemme ehdotuksen laiturityypistä ja mitoituksesta käyttäen kokemustamme ja tietojamme vastaavista projekteista.

2. Tuotantovaihe – Kaikki tuotteemme valmistetaan suurina sarjoina, joiden laatutaso on vakioitu. Näin varmistamme sen, että sinä asiakkaana saat viimeistellyn, hyvin suunnitellun ja korkealaatuisen tuotteen.

3. Toimitus ja asennus tapahtuvat uusilla kuorma-autoilla ja työveneillä, jotta huolehdimme ympäristöstä parhaalla mahdollisella tavalla. Asennuksen suorittavat omat asentajamme, joilla on pitkä kokemus kelluvista laitureistamme ja niihin liittyvistä tarvikkeista.

Teillä on tilaajana koko ajan yhteys projektista vastaavaan myyjään sekä asennusta johtavaan projektipäällikköön, mikä pitää teidät ajan tasalla.

Copyright © Pontech 2024 – All rights reserved